De motivatie van Mart van de Ven

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel mensen – burgers én ondernemers, waaronder familiebedrijven en internationale, al dan niet beursgenoteerde ondernemingen – op allerlei terreinen van het recht geadviseerd.

Vanaf 2005 adviseer ik ook mijn vrouw Karen, die in onze woonboerderij een succesvolle bed & breakfast runt. Mede hierdoor heb ik de problemen van het midden- en kleinbedrijf nog beter leren kennen. Vanwege mijn betrokkenheid bij het lokale mkb ben ik vanaf juni 2014 in Kaag en Braassem gestart met mijn adviesbureau Mr.Mart Juridisch Advies.

Mijn visie op de koers van de VVD in de Eerste Kamer? Dat de fractie zich met name inzet voor een positieve ontwikkeling van onze maatschappij en onze economie. Dit in het kader van een goed verzorgde samenleving voor alle burgers.

Ik wil me bij mijn verkiezing in de Eerste Kamer inzetten voor uw inkomen, met een passende belasting- en premieheffing, voor uw pensioen, voor uw huur, enzovoort. Uitgaande van de eigen verantwoordelijkheid van de burger, maar met een warm hart voor degenen die niet in staat zijn op te komen voor hun eigen belangen.

WILT U MIJ STEUNEN?